latinica  ћирилица
19/10/2017 |  11:04 ⇒ 13:15 | Autor: RTRS

RTRS širi mrežu predajnika (VIDEO)

Radio televizija Republike Srpske pokrenula je sveobuhvatnu akciju pokrivanja teritorije Republike Srpske radijskim signalom. Nakon Rudog, novi FM predajnik postavljen je i na lokalitetu Vratolomac iznad Zvornika.
Zvornik, novi predajnik RTRS-a - Foto: RTRS
Zvornik, novi predajnik RTRS-aFoto: RTRS

Do sada su signal Radija Republike Srpske na svojim radio prijemnicima imali samo rijetki u Zvorniku, i to samo oni koji žive u užem gradskom jezgru.

Zvorničane je obradovala vijest da je postavljen nov i moderan predajnik i da će od sada bez problema moći da slušaju Radio Republike Srpske.

Novi FM predajnik omogućiće daleko veću pokrivenost i kvalitetan signal, što je i svojevrstan poklon Zvorničanima u godini kada Radio Republike Srpske obilježava veliki jubilej - 50 godina postojanja.

- Slušaoci radija Zvornika će prvi put dobiti kvalitetan i čujan radio signal Radio- televizije Republike Srpske, rekao je Marko Radić, rukovodilac službe prenos i emitovanje programa.

Do kraja godine novi FM predajnici biće postavljeni i u Berkovićima i Driniću, pa će i stanovnici ovih krajeva dobiti kvalitetniji signal i bolji prijem Radija Republike Srpske.