latinica  ћирилица
08/11/2017 |  10:22 | Autor: RTRS

Domaćica dobila pola miliona, kladila se na timove koji joj "lijepo zvuče"

Žene su čudo! One sve mogu, pa i da dobiju pravo bogatstvo zato što se klade na timove čija im imena "lijepo zvuče".
Tikekt - kladionica - Foto: RTS
Tikekt - kladionicaFoto: RTS

Kladioničari ponekad troše previše vremena na to u kakvoj su formi igrači, kada je tim na koji bi željeli da ulože novac posljednji put pobijedio u gostima, kada im je posljednji put sviran penal, da li je neko od nosilaca igre povrijeđen... I u većini slučajeva - "tiket padne".

Ali zato žena može da se uzda u intuiciju. Tako je jedna Britanka poželjela proteklog vikenda da pokaže suprugu i sinu kako se igra. Otišla je u kladionicu, uzela listu, pogledala parove i odigrala na one timove čija joj imena "lijepo zvuče". Uložila je funtu, jednu jedinu, a sistem klađenja koji je odabrala donio joj je, pomalo nestvarno, 574.278,41 funtu!

Da stvar bude još dramatičnija, ova domaćica je do 92. minuta čekala da u utakmici Bornmut - Njukasl Stiv Kuk postigne gol za Bornmut.

Iz kladionice u Lejsdaunu, britanskom gradiću gdje živi srećna dobitnica, poručili su da joj nije prvi put da ovako sastavlja tiket.

"Prava ženska intuicija, ali nevjerovatno je kako je sve uspjela da pogodi. Drago mi je zbog nje i njene porodice, imaće predivan Božić!", rekla je radnica iz kladionice.

Pred vama je dobitnički tiket, a tajna je u riječima "Barnli, Brajton, Bolton, Barnsli, Reding, Hadersfild, Ipsvič, Barton, Notingem, Bornmut i... dva Šefilda":

Sautempton - Barnli 0:1

Svonsi - Brajton 0:1

Aston Vila - Šefild Venzdej 1:2

Bolton - Norič 2:1

Barnsli - Birmingem 2:0

Derbi - Reding 2:4

Hadersfild - VBA 1:0

Ipsvič - Preston 3:0

Milvol - Barton 0:1

Notingem - KPR 4:0

Šefild Јunajted - Hal 4:1

Njukasl - Bornmut 0:1

Izvor: Blic