latinica  ћирилица
02/12/2017 |  10:51 | Autor: RTRS

Mitrović: Bolje nije moglo, vidim nas u osmini finala

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović smatra da "Orlovi" mogu da izbore dobar plasman na Svjetskom prvenstvu koje se naredne godine održava u Rusiji.
Aleksandar Mitrović (Foto:.alo.rs) -
Aleksandar Mitrović (Foto:.alo.rs)

Žrijebom u Kremlju je odlučeno da će Srbija u grupi E za protivnike imati Kostariku, Švajcarsku i Brazil, koji je u izuzetnoj formi u posljednjih 12 mjeseci.

- Bolje nije moglo! Prvo, raspored nam ide na ruku. Brazilci su nam ostali za kraj grupne faze, kao poslastica. Imamo priliku da mnoge stvari riješimo u prva dva kola. Ali Švajcarci i Kostarikanci zaslužuju maksimalno poštovanje. Ipak, sa njima u najmanju ruku možemo da se nosimo. Kostaruku ne poznajem najbolje, a Švajcarska je slična našem rivalu iz kvalifiakcija - Austriji. Čvrsta i disciplinovana - rekao je Mitrović.

Napadač Njukasla prognozirao je dokle "Orlovi" mogu na Mundijal.

- Vidim nas u osmini finala. Ko je u grupi sa Nijemcima? Švedska, Koreja i Meksiko... Izgleda, poslije svega, da je taj naš okršaj logična prognoza - zaključio je reprezentativac Srbije.

Reprezentativac Srbije Dušan Tadić takođe je zadovoljan žrijebom u Kremlju.

- Dobili smo dobru grupu, s atraktivnim protivnicima. Mislim da bismo trebali da budemo zadovoljni... Biće teško, ali nadam se da ćemo proći dalje. Možemo da se nosimo sa svim ekipama - ističe igrač Sautemptona.

Izvor: B92