latinica  ћирилица
04/12/2017 |  22:01 | Autor: RTRS

Zvezda upozorava pred Keln: Kapije se zatvaraju ranije!

Crvena zvezda u četvrtak igra odlučujući meč za plasman u eliminacionu fazu Lige Evrope. Usljed velikog interesovanja i rasprodatog stadion, crveno-bijeli upozoravaju navijače da dođu ranije, jer će se kapije zatvoriti pola sata prije početka meča. Susret počinje u 21.05.
Zvezda upozorava pred Keln: Kapije se zatvaraju ranije! - Foto: RTS
Zvezda upozorava pred Keln: Kapije se zatvaraju ranije!Foto: RTS

FK Crvena zvezda uoči utakmice šestog kola Lige Evrope u kojoj se u četvrtak, 7. decembra, sastaju Crvena zvezda i Keln, obavještava javnost o sljedećim stvarima:

Kapije stadiona otvoriće se u 18.00 časova, tri sata prije početka utakmice, te molimo posjetioce da dođu na vrijeme kako bi izbjegli nepotrebne gužve i zadržavanja na ulazima stadiona. Takođe iz bezbijednosnih razloga, kapije stadiona zatvoriće se pola sata prije početka utakmice, stoga je neophodno da se na stadion dođe ranije.

Licima pod dejstvom alkohola neće biti dozvoljen ulaz, a kontrola ulaznica će se vršiti u dvije etape, tj. kroz dva bezbijednosna prstena. Apelujemo na sve posjetiloce da ne nabavljaju ulaznice od preprodavaca, jer će svako lice sa neispravnom kartom biti vraćeno, a potom i procesuirano od strane nadležnih organa. Svi koji su karte kupili na blagajna stadiona "Rajko Mitić", ili putem interneta na sajtu iticket.rs, imaju ispravne karte. Ukoliko karte nisu kupljenje direktno već preko posrednika, postoji šansa da se radi o falsifikatu.

Smještaj gostujućih navijača predviđen je na južnoj tribini, ulaz na kapiju 24 (sektori 6, 7 i 8).

Izvor: Agencije