latinica  ћирилица
05/12/2017 |  11:50 ⇒ 11:52 | Autor: RTRS

Banjaluka: Kik bokseri se bore za "Djecu svjetlosti"

"Spartan Fight Night 2" borbe zakazane za 15. decembar biće posvećene udruženju "Djeca svjetlosti" iz Banjaluke koje okuplja lica sa autizmom, roditelje/staraoce, stručnjake i prijatelje porodice lica sa autizmom, radi pružanja organizovane pomoći i zaštite lica sa autizmom i njihovih porodica.
Kik bokseri se bore za "djecu svjetlosti " -
Kik bokseri se bore za "djecu svjetlosti "

Revija će se održati u dvorani "Borik" 15. decembra, a nastupiće borci iz 10 država.

Draženko Ninić šampion velikog srca svoj šampionski pojas, koji je osvojio u svojoj uspešnoj i bogatoj sportskoj karijeri, staviće na aukciju, a sav prihod donirati Udruženju za pomoć licima sa autizmom "Djeca svjetlosti".

Na borbe u Banjaluku doputovaće Mark de Mori profesionalni bokser iz Australije, proslavljen nokaut udarcima, poznat po nadimku "Dominator".

U svojoj karijeri ima 34 profesionalne borbe od kojih je 26 pobijedio nokautom. Boje Banjaluke braniće Goran Delić ali i Ema Kozin, najmlađa profi bokserka u istoriji profi boksa koja je osvojila pojas Šampionke svijeta.

Glavna borba večeri u K1 pro meču će biti između hrvata Marka Martinjaka i Bojana DŽepine koji dolazi iz Srbije. Martinjak je aktuelni prvak svijeta u boksu bez rukavica, a DŽepina je aktuelni vicešampion svijeta u kik boksu, reprezentativac Srbije u kik boksu i osvajač najvećih titula.

Mečevi će se održati 15.12.2017. s početkom u 19 časova u dvorani "Borik", a cijena ulaznice je 5 KM.

Glavni organizator manifestacije je Kik Boks klub Sveti Georgije, jedan od najuspjesnijih kik boks klubova u regionu i do sada se okitio mnogobrojnim nagradama i priznanjima.