latinica  ћирилица
05/12/2017 |  19:20 | Autor: RTRS

Određeni kandidati za najbolje u fudbalu u Srpskoj

Manifestacija "Dan fudbala" Republike Srpske u kojoj ćemo saznati najboljeg i najpersepktivnijeg igrača, najboljeg trenera, sportskog radnika i sudiju u Republici Srpskoj u 2017. godini održaće se krajem januara u Banjaluci.
Fudbalski savez Republike Srpske - Foto: RTRS
Fudbalski savez Republike SrpskeFoto: RTRS

Manifestacija se održava u organizaciji Sportskog Žurnala, Fudbalskog saveza Republike Srpske i Ministarstva porodice omladine i sporta. Nakon današnje sjednice poznata su imena kandidata u svim kategorijama.

Kandidati za nagradu za najperspektivnijeg igrača koja nosi ime "Srđan Kaćar" su Vladimir Јovan Pavlović (Željeznicar Sport Tim), Vladan Danilović, (Borac), Besim Šerbečić (Radnik), Nemanja Dragutinović (Drina) i Damjan Krajišnik (Zvijezda 09).

U konkurenciji za najboljeg fudbalera koji će dobiti trofej "Velimir Sombolac" su Ognjen Јaćimović (Rudar Prijedor), Aleksandar Vukotic (Krupa), Velibor Đurić (Radnik), Petar Kunić (Borac) i Aleksandar Milaković (Tekstilac).

Za nagradu "Ilija Miljuš" koja se dodjeljuje najboljem treneru konkurišu Mladen Žižović (Radnik), Veljko Cvjetinović (U13 FSRS), Slobodan Starčević (Krupa), Zlatko Јelisavac (Rudar Prijedor) i Vule Trivunović (Borac).

Kandidati za nagradu za najboljeg sportskog radnika "Ilija Miljuš" su Vukašin Đaković (Rudar Prijedor), Mladen Krstajić (Radnik), Murvet Barjaktarević (Sloga Doboj), Milan Renovica (OFK Glasinac 2011) i Milenko Petrović (ŠF Glamočani).

U trci za najboljeg sudiju u 2017. godini su Luka Bilbija (Prijedor), Rajko Đordić (Gradiška), Velimir Drinić (Modriča), Slavoljub Gogić (Istočno Sarajevo) i Radislav Kačavenda (Gradiška).

Izvor: Nezavisne novine