latinica  ћирилица
11/12/2017 |  19:23 | Autor: RTRS

Terzić: Boaći ide, za Јoveljića je još rano

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da se od napadača Dejana Јoveljića očekuje mnogo, ali i da nije isto davati golove juniorima i seniorima.
Zvezdan Terzić (foto: www.fkcrvenazvezda.com) -
Zvezdan Terzić (foto: www.fkcrvenazvezda.com)

Za njega klub ima plan na duže staze.

"Јoveljić je dugoročan projekat i pitanje je da li on može da odgovori zahtjevima Vladana Milojevića sada u ovom momentu. Vidjećemo, jedno je davati golove u juniorskoj konkurenciji, a drugo je kad se sudarite sa seniorima. On je biser za kog klub ima velike planove, ne treba žuriti", rekao je Terzić.

Za seniore je debitovao u nedjelju protiv Borca, poslije čega je Terzić porazgovarao sa njim.

"Poslije debija je bio srećan, dječačka radost. Treba da napravimo plan karijere da vidimo šta je najbolje za njega. On mora da ima jednu minutažu i u seniorskoj konkurenciji", kaže direktor Zvezde koji ponavlja da će u januaru vjerovatno otići Ričmond Boaći.

Možda Јoveljić još uvijek ne može da ga zamijeni, ali u upravi crveno-bijelih smatraju da je Pešić dobra alternativa na mjestu centarfora.

"Pešić je pokazao da će biti dostojna zamjena, on je možda bio i ponajbolji igrač Zvezde ove jeseni, međutim zbog nekog spleta okolnosti najvažnije utakmice je počinjao sa klupe", kaže Terzić.

Zvezda će se tokom zime pojačati, spekuliše se sa imenima El Fardu Bena iz Olimpijakosa, Ivanića i Milunovića iz BATE Borisova i Milana Јevtovića iz Antalije.

"Ne govorimo sada o imenima, ali mi znamo šta hoćemo i radimo na tome. Ne bih o imenima. A pričaćemo kada završimo posao", zaključio je Terzić.

Јedna od glavnih uzdanica će i pored toga ostati napadač koji je za omladince ove sezone dao 33 gola.

Izvor: Nezavisne novine