latinica  ћирилица
23/01/2018 |  19:23 ⇒ 24/01/2018 | 13:24 | Autor: RTRS

Festival 84 - Egzit i u Republici Srpskoj (VIDEO)

Od ove godine Egzit i u Republici Srpskoj. Svoju ekspanziju nastavlja i u zimskom periodu i to na planinskoj ljepotici Јahorini. Sada su već poznati i učesnici Festivala, koji će biti održan od 15. do 18. marta.
"Festival 84" Јahorina -
"Festival 84" Јahorina

Program festivala biće koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 koja je korištena i za izuzetno uspješni Sea Star festival u Istri. Prvog dana festival će imati večernju žurku zagrijavanja, da bi naredna dva bio otvoren u punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezervisan za dnevnu završnu žurku.

Festivalom 84 koji je dio velike Egzit porodice, Јahorina se uvrštava među atraktivne destinacije u regionalnoj mreži festivala čime se nastavlja povezivanje regiona kao osnova društvene misije Egzit festivala, ali i dalje pozicioniranje regiona i Republike Srpske kao jedne od najatraktivnijih destinacija za omladinski i festivalski turizam koji je u velikom usponu u svjetskim okvirima.

Ove godine Egzit magija počinje na Јahorini 15. marta, a ulaznice već možete kupiti i pojedinačno po cijeni od 29, 90 KM i u paketima sa smještajem i ski pasom od 59 evra.