latinica  ћирилица
05/02/2018 |  15:34 ⇒ 15:35 | Autor: RTRS

Binić: Ukidanje kazne Zvezdi je potvrda ugleda FSS u UEFA

Dragiša Binić, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost takmičenja, zadovoljan je zbog odluke UEFA.
Dragiša Binić  (Foto: Marko Todorović) -
Dragiša Binić (Foto: Marko Todorović)

Crvena zvezda će utakmicu sa CSKA u šesnaestini finala Lige Evrope 13. februara igrati pred publikom.

"Drago mi je što će Crvena zvezda igrati pred punim stadionom. Ova odluka je od ogromne važnosti za srpski fudbal i srpski sport, jer je pred nama još jedna utakmica u kojoj će atmosfera biti spektakularna. Sigurno je da će Crvenoj zvezdi podrška navijača mnogo značiti u utakmici protiv CSKA. Vjerujem da imaju dovoljno snage i kvaliteta da naprave korak dalje u Evropi", rekao je Binić.

On je podsjetio da FSS i predsjednik Slaviša Kokeza uživaju veliki ugled u krovnoj evropskoj fudbalskoj organizaciji, što je poslije Partizana pokazano i na primjeru Crvene zvezde.

"Odluka je i nova potvrda da FS Srbije i predsjednik našeg saveza imaju odličnu poziciju i veliki ugled u UEFA, nikad veći i značajniji od trenutnog. Ne bi smjelo da se zaboravi da je u prošlosti bilo sličnih problema i sa Partizanom, pa je ponovo ishod bio pozitivan", zaključio je Binić, član šampionske generacije Crvene zvezde iz Barija.

Izvor: B92