latinica  ћирилица
06/02/2018 |  13:13 | Autor: RTRS

Tavamba: Ne žalim zbog transfera, srećan sam u Partizanu

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba rekao je da je srećan u Humskoj i da ne razmišlja o transferu, iako se tokom januara očekivalo da promijeni sredinu.
Tavamba napadač Partizana - Foto: RTS
Tavamba napadač PartizanaFoto: RTS

Partizan nije uspio da u prihvatljivom roku pronađe odgovarajuću ponudu za Tavambu, a nije želio da ostane bez napadača u posljednja dva dana prelaznog roka, pa je Kamerunac ostao u crno-bijelom timu.

- Prije svega, srećan sam što igram fudbal, srećan zbog Partizana, navijača i drago mi je što sam ovdje. Nije mi toliko bitno da li će biti transfera, ili ne, to zavisi od Partizana. Ne žalim za bilo čim. Dokle god sam u Partizanu, biću srećan - rekao je Tavamba.

On je u intervjuu za klupski sajt ocijenio da je najveći problem Sejudube Sume loša komunikacija.

- Mislim da je problem sa Sumom to što ne može da komunicira na više jezika kao ja. Teško mu je da komunicira sa svima. On je dobar momak i ako mu pomognete da nauči srpski ili usavrši engleski, komuniciraće sa svima kao što to ja činim - ocijenio je Tavamba.

Partizan će u 16. finala Lige Evropa igrati protiv Viktorije Plzenj, a Tavamba je rekao da crno-bijeli u tom duelu imaju šansu za pobjedu.

- Svi češki timovi su ozbiljni timovi, a Viktorija je tu najozbiljnija. Mislim da imamo šanse da se pobijedimo ako se spremimo dobro. Imamo šanse u ove dvije utakmice - rekao je Tavamba.

Izvor: Agencije