latinica  ћирилица
09/02/2018 |  15:29 | Autor: RTRS

Radojičić: Dan grada biće obilježen brojnim manifestacijama

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić rekao je da će grad na Vrbasu tokom aprila i maja biti mjesto brojnih kulturnih, zabavnih i gastro manifestacija u okviru "Proljeća u Banjaluci" kojim će biti obilježen 22. april - Dan grada.
Banjaluka: Radojičić,  Dan grada obilježavanje - Foto: SRNA
Banjaluka: Radojičić, Dan grada obilježavanjeFoto: SRNA

Radojičić, koji je na čelu Organizacionog odbora za obilježavanje 22. aprila- Dana grada Banjaluke, rekao je da je cilj da se predstojeće manifestacije iskoriste za što uspješniju turističku promociju Banjaluke u regionalnim okvirima.

"Prijedlozi za organizovanje niza manifestacija u okviru `Proljeća u Banjaluci`, što je novi moto obilježavanja Dana grada, već su na razmatranju, a precizan spisak manifestacija biće poznat narednih sedmica", rekao je Radojičić nakon sjednice Organizacionog odbora.

On je najavio da će Banjaluka u to vrijeme biti domaćin brojnim koncertima, zabavnim i gastro manifestacijama, za koje je izrazio nadu da će privući što više turista u grad.

Prema odluci Organizacionog odbora, u idućim sedmicama biće utvrđen kalendar predstojećih manifestacija, a događaji će biti podijeljeni u dva dijela - oni koji se odnose na obilježavanje 22. aprila, te oni koji će trajati sve do 17. maja, odnosno slave grada.

Izvor: SRNA