latinica  ћирилица
11/02/2018 |  09:30 ⇒ 20:19 | Autor: RTRS

Trebinje ponovo u šoku - mladić izboden u noćnom klubu, ubica uhapšen (VIDEO)

Trebinje je uznemirilo ubistvo 29-godišnjeg mladića Nemanje Šupljeglava. Njega je godinu dana stariji poznanik Spaso Milišić, noćas oko tri časa, na smrt izbo nožem u jednom klubu u centru grada. Ubica je nedugo nakon događaja uhapšen.
Trebinje: kafić "Merlot - Foto: SRNA
Trebinje: kafić "MerlotFoto: SRNA

O tome šta se tačno dogodilo noćas u klubu "Merlo" postoje nagađanja, a policija kroz istragu nastoji doći do svih odgovora. Nezvanično, i žrtva i ubica bili su u istom društvu, da bi nakon izvjesnog vremena Milišić izašao, pa se vratio u klub sa nožem. Najprije je povrijedio ruku jednog radnika objekta koji je pokušao da mu stane na put, a potom je nasrnuo na druga.

"Obdukcija je pokazala da su nanesene dvije ubodne rane u predjelu vrata, nakon čega je nastradali brzo preminuo, a imao je i jednu povredu u predjelu ruke", izjavio je portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović.

Ubijeni mladić radio je kao majstor u jednoj zanatskoj radnji. Njegov dojučerašnji drug, a sada ubica, i ranije je hapšen zbog nasilnih ispada sa oružjem. Vijest o brutalno prekinutom mladom životu šokirala je Trebinjce.

"U vremenu u kojem živimo to nije čudo i nije dobro što se omladina okrenula tamo gdje ne treba; užasno, da se to dešava tamo gdje izlaze mladi, baš me uplašilo; nemam riječi, ne znam šta se sa omladinom dešava, ružno i tužno", samo su neki od komentara građana Trebinja, koje je ovaj nemili događaj veoma potresao.

Spaso Milišić najprije je pobjegao sa mjesta događaja, a policija ga je uhapsila rano jutros. Nakon kriminalističke obrade, biće predat Okružnom tužilaštvu.