latinica  ћирилица
14/02/2018 |  08:53 | Autor: RTRS

Vlada Srpske danas o Energetskom bilansu za ovu godinu

Vlada Republike Srpske na sjednici koja je u toku razmatraće danas Nacrt zakona o izmjeni Zakona o Fondu za razvoj i zapošljavanje Republike Srpske, kao i Nacrt zakona o izmjeni Zakona o Fondu za upravljanje nekretninama i potraživanjima u vlasništvu Srpske.
Vlada RS (Foto: http://www.vladars.net) -
Vlada RS (Foto: http://www.vladars.net)

Na dnevnom redu je i informacija o Nacrtu zakona o elektronskim komunikacijama BiH, kao i informacija o spoljnotrgovinskom prometu Republike Srpske za period od januara do decembra 2017. godine.

Biće razmatran i plan Energetskog bilansa Republike Srpske za 2018. godinu, te informacija o izradi sektorskih planskih dokumenata za period od 2018. do 2020. godine i inicijativa za pripremu paketa akcionih dokumenata za IPA dva za ovu godinu.

Ministri bi trebalo da razmotre i informaciju o sprovođenju i mjera i aktivnosti iz Akcionog plana Republike Srpske za realizaciju preporuka Evropske komisije sa prvog Pododbora za poljoprivredu i ribarstvo između EU i BiH, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Na sjednici će biti razmatran i izvještaj o realizaciji programa rada i finansijskog plana Agencije za mirno rješavanje radnih sporova za 2017. godinu, kao i plan rada za ovu godinu.

Izvor: SRNA