latinica  ћирилица
14/02/2018 |  16:09 ⇒ 16:16 | Autor: RTRS

Cvijanovićeva uručila plakete mladima regije Birač

Predsjednica Vlade Željka Cvijanović razgovarala je sa mladima regije Birač koji borave u Banjaluci u okviru studijske posjete institucijama Srpske, a koju organizuje Omladinski savjet Milići.
Predsjednica Cvijanović razgovarala sa mladima regije Birač (Foto: http://www.vladars.net) -
Predsjednica Cvijanović razgovarala sa mladima regije Birač (Foto: http://www.vladars.net)

Cvijanovićeva je upoznala predstavnike omladinskih organizacija ove regije sa radom i funkcionisanjem Vlade, istakavši značaj i ulogu izvršne vlaste u razvoju i unapređenju društva.

Premijerka  Srpske je naglasila da su Vlada i institucije Republike Srpske stabilne i sposobne da izvršavaju sve svoje obaveze, uprkos brojnim izazovima s kojima se susreću.

Premijerka je predstavnicima mladih uručila plaketu u znak zahvalnosti i podrške u budućem radu.

Predstavnici omladinskih organizacija zahvalili su Cvijanovićevoj na prijemu i uručili joj Povelju mladih regije Birač za pruženu bezrezervnu podršku omladinskom i studentskom radu i organizovanju na području regije Birač.

Omladinski savjet Milići tradicionalno realizuje ovu studijsku posjetu s ciljem da se društveno angažovani mladi lideri iz regije Birač, boravkom u istitucijama Republike Srpske, upoznaju sa aktivnostima koje su od značaja za institucionalni život Republike Srpske, saopšteno je iz Biroa Vlade za odnose sa javnošću.