latinica  ћирилица
14/02/2018 |  16:17 ⇒ 16:23 | Autor: RTRS

"Sport Ekspres": Zvezda bila bolja, CSKA čeka kazna Uefa?

Ruski portal "Sport Ekspres" strahuje da će Evropska fudbalska unija zatvoriti više sektora na tribinama stadiona CSKA za revanš meč protiv Crvene zvezde u Ligi Evrope zbog nereda ruskih navijača u Beogradu. Isti medij opširno je izvještavao iz Beograda i stadion Rajko Mitić opisao kao zdanje iz prošlog vijeka, ali i pohvalio ambijent i pjesme navijača Zvezde.
"Sport Ekspres": Zvezda bila bolja, CSKA čeka kazna Uefa - Foto: RTS
"Sport Ekspres": Zvezda bila bolja, CSKA čeka kazna UefaFoto: RTS

Navijači CSKA su na jučerašnjem meču na stadionu Rajko Mitić (0:0) u više navrata koristili pirotehnička sredstva, a početkom drugog poluvremena i uz "topovske udare" napravili toliko veliku bakljadu da se cio teren od dima nije vidio, što sigurno nije promaklo delegatu iz UEFA.

"Koliko sektora će Uefa da zatvori na stadionu CSKA", ističe se u naslovu "Sport Ekpresa", a potom i podsjeća da je klub iz Moskve već nekoliko puta bio kažnjavan zbog ispada na tribinama.

"Teško je predvidjeti odluku, ali može da se pretpostavi da će kazna biti rigorozna. Uefa će brzo za otvori postupak", pišu Rusi.

Isti medij opširno je izvještavao iz Beograda i stadion Rajko Mitić opisao kao zdanje iz prošlog vijeka, ali i pohvalio ambijent i pjesme navijača Zvezde.

"Zvezda je bila bliža pobjedi, a CSKA je sačuvao mrežu golmanu Akinfejevu (odbranio zicere Radonjiću i Le Taleku prim. aut). Veliki problem je suspenzija Golovina, posebno što nije u formi DŽagoev i biće ogromna rupa u sredini terena u revanšu".

Revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope na programu je sljedeće srijede u Moskvi.

Izvor: RTS