latinica  ћирилица
18/02/2018 |  12:38 | Autor: RTRS

Tri horoskopska znaka koja su ljepša od ostalih

Horoskop u mnogo čemu određuje ljude, a ako je vjerovati ovoj analizi, tri znaka zodijaka po ljepoti zasjenjuju sve ostale.
Ljepota horoskopskih znakova - Foto: nezavisne novine
Ljepota horoskopskih znakovaFoto: nezavisne novine

Vaga

Vaga je jedan od najljepših znakova zodijaka, a tu titulu nose zahvaljujući besprekornoj eleganciji. Oni imaju posebno lijepo držanje, a posebno su dobri u koketiranju. Što se tiče fizičkih karakteristika, pripadnici ovog znaka imaju simetrično lice, pune usne, izražene oči, ali i rupice na obrazima koje su veoma privlačne.

Škorpija

Škorpije spadaju u najveće zavodnike u horoskopu. To nije iznenađujuć podatak s obzirom da su veoma strasni, ali i lijepi. Prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica, krupnim očima koje često imaju neobičnu boju. Oni zavode prodornim pogledom, senzualnim usnama i gustom kosom.

Јarac

Žene u ovom znaku obično imaju odličnu, seksi figuru. Zanimljivo je da im je izgled uglavnom prosječan, ali oči i osmjeh spadaju u najveće adute. Pripadnice ovog znaka vole da se šminkaju, veoma im je bitan modni stil, pa gdje god da se pojave ostavljaju odličnu sliku u društvu.

Izvor: Nezavisne novine