latinica  ћирилица
05/03/2018 |  15:25 ⇒ 18:32 | Autor: RTRS

OK Fest: Ponuda paketa za trodnevni boravak kampera (VIDEO)

Muzički događaji u prirodi su popularni i afirmišu turizam, naročito kada je riječ o bogatstvu kakvo ima Republika Srpska. Dokaz za to je i OK fest koji mlade podsjeća na ljepotu nacionalnog parka Tjentište i to uz muziku koja pokreće pozitivnu energiju. Tako će biti i ove godine , a organizatori su već objavili imena gostiju.
OK Fest - Foto: RTRS
OK FestFoto: RTRS

NP Sutjeska i Nektar OK Fest petu godinu zaredom dočekuju sve one koji osim odličnog provoda uz vrhunsku svirku izvođača, žele da okuse i čari prirode, kampovanja pod vedrim nebom, uz rafting, planinarske šetnje i nesvakidašnji pogled sa najljepših vidikovaca ovog nacionalnog parka.

Tjentište će i ove godine šestog, sedmog, osmog jula dočekati zvijezde svjetske i regionalne muzičke scene. Tako će tokom trodnevne OK avanture na Jägermeister main stage-u publiku zabavljati: Stereo MC’s - Rudimental DJ set, DŽiboni, Kiril Đaikovski, Hladno pivo, Jinx, Letu Štuke, S.A.R.S.,Elemental.

Najvjernija festivalska publika, OK kamperi, i ovaj put imaće priliku da u dnevnom programu uživa u odličnim svirkama koji će za njih na OK sceni OK kampa izvesti: Laka, Zemlja gruva, Ateist rep, Obojeni program, Ortodoks Kelts, Ritam nereda.

Zabave neće nedostajati, a organizatori su već izdvojili super ponudu za one koji su već spremni za OK kamp avanturu sa ograničenim brojem paketa po super cijeni od 25 maraka koji podrazumijevaju trodnevni boravak u OK kampu uz mogućnost prisustva svim sadržajima unutar festivalske zone na Tjentištu.

Kako doći do svog OK paketa saznajte na http://okfest.net/#paketi #budiOK.