latinica  ћирилица
06/03/2018 |  17:18 ⇒ 18:31 | Autor: RTRS

Dodik uputio telegram saučešća Putinu, Cvijanović Medvedevu i Ivancovu

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu.
Željka Cvijanović i Milorad Dodik - Foto: ilustracija
Željka Cvijanović i Milorad DodikFoto: ilustracija

"Sa žaljenjem smo primili vijest o padu transportnog aviona 'Antonov-26' u Siriji u kome je život izgubilo 26 putnika i šest članova posade. Povodom ove strašne avionske nesreće, u ime građana Republike Srpske i svoje ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća. Molim Vas da porodicama nastradalih prenesete izraze našeg saučešća zbog bola koji ih je zadesio", navedeno je u telegramu saučešća predsjednika Republike Srpske.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća predsjedniku Vlade Ruske Federacije Dmitriju Medvedevu i ambasadoru Ruske Federacije u BiH Petru Ivancovu povodom pogibije ruskih državljana u padu transportnog aviona u Siriji.

"Sa velikim žaljenjem primili smo vijest o pogibiji ruskih državljana u padu transportnog aviona u Siriji u kojem je život izgubilo 26 putnika i šest članova posade", naglasila je Cvijanovićeva.

Ona je u ime Vlade Republike Srpske i svoje ime, izrazila iskreno saučešće Medvedevu, Ivancovu i porodicama nastradalih u ovoj nesreći, saopšteno je iz Biroa Vlade Republike Srpske za odnose s javnošću.

"Saosjećamo u bolu sa porodicama i prijateljima koji su pretrpjeli nenadoknadiv gubitak", navela je Cvijanovićeva.