latinica  ћирилица
07/03/2018 |  12:04 ⇒ 12:24 | Autor: RTRS

Dejvid Geta zatvara ovogodišnji Egzit! (VIDEO)

Ovogodišnji Egzit festival zatvoriće Dejvid Geta!
Dejvid Geta na Egzitu - Foto: Screenshot/YouTube
Dejvid Geta na EgzituFoto: Screenshot/YouTube

Nakon što su svjetski mediji Egzit proglasili "većim nego ikad", ove godine će se sa glavne bine festivala čuti najveći broj najaktuelnijih hitova. Pored toga što su ovogodišnji program već proglasili "silovitim", istina je da će konačna lista glavnih zvijezda biti duplo duža, saopštili su organizatori.

Prve zvijezde u novom talasu već su tu, pa će tako glavnu binu u četvrtak 12. jula pokrenuti nezaustavljiva američka rok kantautorka LP (Laura Pergolici), koja je osvojila svjetsku muzičku scenu singlom "Lost On You".

Veliko muzičko finale i spektakl zatvaranja glavne bine u nedjelju 15. jula biće pod dirigentskom palicom najvećeg svjetskog hitmejkera i francuskog plesnog Golijata - Dejvida Gete. Najuspješniji muzički producent 21. vijeka i jedini di-džej koji je prodao vrtoglavih 50 miliona albuma i singlova, ostavši pritom sa obje noge čvrsto na zemlji, vraća se na jedan od svojih omiljenih festivala, čiju je pozivnicu imao i prije 12 godina kad je krčio put do statusa muzičke ikone.

O njegovoj liderskoj poziciji u muzičkoj industriji govore i podaci da iza sebe ima više od devet milijardi Јutjub pregleda i više od 100 miliona fanova na društvenim mrežama!

Egzit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavu u Novom Sadu.