latinica  ћирилица
07/03/2018 |  21:29 ⇒ 21:31 | Autor: RTRS

Stolica: Vojvodina i njeni igrači su osramoćeni

Utakmicu Vojvodina – Crvena zvezda u Fudbalskoj ligi Srbije obilježila bi dobra igra dva tima po neadekvatnom terenu, borba, golovi, čitav tok prošaran tu i tamo nekim veoma lijepim potezom... Obelježila bi, jer sve je to devalvirano jedanaestercem koji je dosuđen u samom finišu meča, poslije koga su crveno-bijeli iz Beograda stigli do trijumfa.
Ilija Stolica - Foto: RTS
Ilija StolicaFoto: RTS

Arbitar Јovan Šegrt vidio je prekršaj u kaznenom prostoru Mesarovića nad Radonjićem. Teško da ga je iko drugi vidio, ali to, u krajnjoj liniji, nije važno, jer su sudijske greške integralni dio fudbala.

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, pokušao je baš da priča o samoj igri...

"Derbi kao derbi... Teško je bilo očekivati da će nivo fudbala biti prviše visok. Ovo je bila možda i najbolja utakmica Vojvodine koju je taj tim odigrao u jako dugo vremena. Mi smo primili gol onako kako smo željeli da izbjegnemo, posle loše defanzivne tranzicije. Vojvodina je posle imala šansu, imali smo je i mi, na kraju smo pobijedili", istakao je Milojević.

Tu je priča o fudbalu prestala. Ilija Stolica, jedan od nedvosmisleno najtalentovanijih trenera koje ova zemlja ima, nakon kraće pauze odlučio je da temu razgovora blago izmjesti.

"Kako se osjećam? Osjećam se osramoćeno. Fudbalski klub Vojvodina je osramoćen na svoj rođendan, moji igrači su osramoćeni. Bespredmetno je govoriti o bilo čemu drugom u ovom trenutku, osećao bih se jako glupo kada bih to uradio", izgovorio je vidno razočarani, pa i bijesni, Stolica.

Izvor: RTS