latinica  ћирилица
09/03/2018 |  11:11 ⇒ 10/03/2018 | 10:32 | Autor: RTRS

Akustični spektakl "Van Goga" u Pančevu

Popularni rok sastav "Van Gog" održao je u Pančevu akustični spektakl za pamćenje!
Grupa "Van Gogh" u Pančevu - Foto: RTRS
Grupa "Van Gogh" u PančevuFoto: RTRS

Velika sala Kulturnog centra Pančeva bila je pretijesna da primi sve koji su poželjeli da uživaju u hitovima grupe Van Gog.

Ovaj koncert ostaće prvenstveno upamćen po novom stilskom i kreativnom pristupu muzici popularnog rokenrol sastava, kao i po nevjerovatnoj atmosferi koja se po riječima ljudi zaposlenih u Kulturnom centru ne pamti da se ovolikom količinom energije dogodila pod krovom pomenute institucije!

Iako je navikla na britke i gromoglasne rifove najboljeg rok sastava sa ovih prostora, publika različitih generacija sinoć se predala potpuno novom talasu dobro poznatih nota i stihova grupe Van Gog!

Više od dva i po sata kroz nesvakidašnju interakciju koja je vladala između grupe i publike i kroz mudro odabranu set listu, KCP se ljuljao u ritmu ljubavi!

Ovaj akustični "zvučni paket" prvi je u nizu koncerata koje će grupa održati u Srbiji, regionu i inostranstvu tokom 2018. godine, u ambijentima kulturnih centara i pozorišta!

Pančevačka publika se uvjerila da "Van Gog" i posle 32 godine na točkovima, sve što radi, radi maksimalno predano i posvećeno, na svoj poseban način, drugačije od drugih!

Ako se po jutru dan poznaje, novi studijski album koji grupa najavljuje za 2018, sigurno će biti potpuno osvježenje za uspavanu domaću muzičku scenu!