latinica  ћирилица
13/03/2018 |  15:55 | Autor: RTRS

Milojević: Јedini lijek je dobra igra protiv Mačve

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević kaže da je radio na psihološkom planu sa ekipom i da očekuje pomak u igri i pobjedu protiv Mačve u četvrtfinalu Kupa Srbije. Susret je na programu u srijedu od 15 časova i 30minuta u Šapcu.
Vladan Milojević - Foto: Novosti.rs
Vladan MilojevićFoto: Novosti.rs

"Igramo u sportskom gradu, dobro znamo šta Mačva znači Šapcu, nalaze se tamo gdje pripadaju-u eliti srpskog fudbala. Dobar tim, disciplinovan, dobro vođen od trenera Aničića. Znamo šta su naši ciljevi, da odigramo na najbolji način i očekujem da nas podrška sa tribina nosi do dobrog rezultata", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Poslije kiksa proteklog vikenda protiv Napretka (1:1), Milojević ističe da je meč protiv Mačve, prvi od dva ove nedjelje, prilika za popravni.

"Teško je takmičenje, voljeli bismo da svaku utakmicu pobijedimo. U fudbalu i kad ne igrate dobro, a pobjeđujete, brzo se sve zaboravi, a kada ne pobijedite ne izgleda kako treba. Radimo na psihološkom planu, ali ne mijenjamo kurs. Јedini lijek je da se odigra dobro u sljedećoj utakmici", dodao je trener Zvezde.

Priznao je da nije zadovoljan što su crveno-bijeli u duelima sa Voždovcem, Vojvodinom i Napretkom primali golove u finišu.

"Nisam srećan i zadovoljan što primamo golove. To ne smije da nam se događaja. Probaćemo da ispravimo takve detalje i radimo na tome. Ipak, nismo sami, ima i faktor protivnika. Sve ekipe su mnogo jače u odnosu na prvi dio", zaključio je Milojević.

Neizvjesni su nastupi Vujadina Savića i Mohameda Bena zbog povreda, dok Milojević nije želio previše da komentariše zdravstveno stanje kapitena Mičela Donalda, riječima da vjeruje da će biti sve u redu.

Prije Milojevićeve konferencije u Medija centru Zvezdinog stadiona promovisana je knjiga novinara Јovana Sekulića "Planeta Zvezda" o legendarnim fudbalerima Crvene zvezde.

Izvor: Agencije