latinica  ћирилица
14/03/2018 |  12:26 ⇒ 16:25 | Autor: TANЈUG

Đoković nastupa u Majamiju

Đoković je postavljen za 12. nosioca na mastersu koji se održava od 21. marta do 1. aprila. Učešće potvrdili i branilac titule Rodžer Federer, Marin Čilić, Grigor Dimitrov...

Najbolji srpski teniser u istoriji Novak Đoković nastupiće na mastersu u Majamiju, objavili su organizatori turnira. Đoković je postavljen za 12. nosioca na turniru koji se održava od 21. marta do 1. aprila.

Novak je poslije poraza od Јapanca Tara Danijela u drugom kolu Indijan Velsa priznao da je požurio sa povratkom na teren nakon operacije lakta i najavio da će u dogovoru sa svojim timom donijeti odluku o igranju na Floridi koja je, prema spisku igrača u Majamija, potvrdna.

Prošle godine nije učestvovao na turniru koji je osvajao šest puta, pa ima priliku da osvoji veliki broj bodova i popravi plasman na ATP listi (14. mjesto).

Nastup na drugom mastersu u sezoni potvrdili su branilac titule Rodžer Federer, Marin Čilić, Grigor Dimitrov, Aleksander Zverev, kao i srpski teniseri Filip Krajinović, Viktor Troicki, Dušan Lajović...