latinica  ћирилица
09/04/2018 |  11:11 | Autor: RTRS

Lažna dojava o bombi u "DŽungli"

Dobojska policija utvrdila je da je bila lažna dojava, upućena protekle noći, da je u prostorijama ugostiteljskog objekta "DŽungla" u ovom gradu postavljena eksplozivna naprava.
Policija Republike Srpske - Foto: RTRS
Policija Republike SrpskeFoto: RTRS

Iz dobojske Policijske uprave saopšteno je da je Policijska stanica Doboj jedan dojavu dobila oko 23.50 časova.

Pripadnici te policijske stanice i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj iz objekta su evakuisali sva lica i izvršen je protivdiverzioni pregled, te je utvrđeno da je riječ o lažnoj prijavi.

Na lice mjesta upućeni su pripadnici Teritorijalne vatrogasne jednice Doboj i radnici Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj, kao i "Elektro Doboja".

Pripadnici Policijske uprave Doboj preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti prijave i identifikovanja izvršioca, ili izvršilaca izvršenog krivičnog djela lažno prijavljivanje krivičnog djela, ističe se u saopštenju.

Policijska uprava Doboj apeluje da građani na ovaj način ne zloupotrebljavaju policiju i druge uključene subjekte, te napominjemu da svako lažno prijavljivanje krivičnog djela predstavlja krivično djelo za koje je predviđena novčana kazna ili kazna zatvora.