latinica  ћирилица
13/05/2018 |  14:42 ⇒ 20:14 | Autor: SRNA

Cvijanović: Aktiv žena puno doprinosi radu stranke (FOTO)

U Banjaluci je danas održana izborna konferencija Gradskog odbora Aktiva žena Saveza nezavisnih socijaldemokrata Banjaluka. Na konferecije je rečeno da žene predstavljaju najjačio dio ženske organizacije ove stranke, te da brojnim incijativama i organizacionim poslovima doprinose radu stranke.

Ovom konferencijom ozvaničen je početak aktivnosti koje su u organizacionom smislu važne za predstojeće izbore, kaže potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović. Ponosna je, kaže, što se na nekim važnim pozicijama u Srpskoj nalaze članice SNSD-a i da to govori o odnosu stranke prema ulozi žene u politici. 

"Naša organizacija Aktiv žena SNSD-a logično predstavlja najjači dio organizaciju u okviru SNSD-a, sa puno inicijative, puno organizacije poslova, sa puno doprinosa isa svime onim što radimo kao politička partija i naravno da su to stvari koje isto tako i na poseban način pozicioniraju sve što se dešava u BL u okviru svih naših političkih aktivnosti", rekla je Cvijanović.

Izborna konferencija Gradskog odbora Aktiva žena SNSD-a Banjaluka (Foto: SRNA)

Na današnjoj konfrenciji izabrano je 152 člana banjalučkog odbora Aktiva žena. Gordana Lihović, jedini je kandidat za poziciju novog predsjednika odbora. 

"To je za nas veliki potencijal i snaga za još jače i kvalitetnije djelovanje na radu", istakla je predsjednik Gradskog odbora Aktiva žena SNSD-a Banjaluka Gordana Lihović.

"Normalan četverogodišnji ciklus u kome se obnavljaju snage i uvijek postoji potreba da se uvede i novih ljudi i osvježe ideje u organizaciji", naveo je predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić.

Na konfrenciji je naglašeno da se u stranci radi timski, te da postoji dobro organizovana mreža ženskih odbora, ali i omladine i penzionera.