latinica  ћирилица
15/05/2018 |  12:09 ⇒ 12:17 | Autor: RTRS

Bogat sadržaj petog OK Festa na Tjentištu

Najbolja zabava očekuje vas i ove godine na Tjentištu 6. 7. i 8. jula!
OF Fest (Foto: OK Fest) -
OF Fest (Foto: OK Fest)

Magična priroda, neponovljivi ambijent, odlična zabava, najbolje druženje, vrhunski bendovi i izvođači samo su dio onoga što vas očekuje na Tjentištu.

Peti po redu Nektar OK Fest bogatim sadržajima, programom i muzikom i ove godine učiniće Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu, obećavaju organizatori.

Tokom tri dana, na isto toliko festivalskih bina, smjenjivaće se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene. Preko 19 sati odličnog muzičkog programa svakoga dana, u kombinaciji sa adrenalinskim sadržajima raftinga i planinarske šetnje, uz posjete nekim od najljepših vidikovaca i predjela u ovom nacionalnom parku, malo će koga ostaviti ravnodušnim.

Prvog festivalskog dana (6. jul), zagrijavanje počinje kraj bazena na Tjentištu, a posjetioce će zabavljati DŽi Ed, Feđa Knajdl i Forniva. Zabava se nastavlja u festivalskom kampu na Senzejšn OK stejdžu uz Laku i Zemlju Gruva. Večernji program na Јegermajster mejn stejdžu rezervisan je za Hladno pivo, Kirila Đaikovskog i Stereo Em Si.

Drugog dana publika će ponovo kraj bazena imati priliku da vrelo ljetno popodne provede u odličnoj atmosferi uz di-džej Umba. Obojeni program i Ateist Rep uz čvršći zvuk dočekaće OK kampere i pripremiti ih za drugo festivalsko veče na glavnoj bini uz Letu štuke, DŽinks i DŽibonija.

Vrhunac odlične atmosfere i dobrog provoda donosi i poslednji festivalski dan, koji počinje sa Nebs DŽekom, Stefanom Ivankovićem i Nikolom Todorovićem. Od 17.00 nastupaju Ritam nereda i Ortodoks kelts. Nešto hladnije večeri na Tjentištu sigurno će zagrijati Elemental, S.A.R.S. i Rudimental u finišu festivalskog programa.

Organizatori pozivaju posjetioce da rezervišu mjesto u OK kampu na vrijeme kako ne bi propustili ovu OK avanturu, koja uskoro donosi i još novih sadržaja.

Prijave, informacije i sve novosti možete pronaći na zvaničnoj veb stranici festivala http://okfest.net/#paketi