latinica  ћирилица
08/06/2018 |  12:52 | Autor: SRNA

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na pripremama u Palama

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije jedan dio priprema za Svjetsko prvenstvo u Kini obaviće u julu i avgustu u Palama, potvrđeno je iz Odbojkaškog saveza Srbije.
Odbojkašice Srbije (Foto: OSSRB) -
Odbojkašice Srbije (Foto: OSSRB)

Iz Odbojkaškog saveza Republike Srpske navodi se da je predsjednik ovog saveza Milutin Popović o dolasku reprezentacije Srbije razgovarao sa rukovodstvom Odbojkaškog saveza Srbije, predsjednikom Zoranom Gajićem i generalnim sekretarom Ivanom Kneževićem, prilikom boravka na turniru Lige nacija koji je održan u Kraljevu.

Reprezentacija Srbije na Palama će boraviti od 30. jula do 18. avgusta, a u Odbojkaškom savezu Srbije izuzetno su zadovoljni uslovima koje imaju na Palama.

"Imamo odličnu saradnju sa Odbojkaškim savezom Republike Srpske. Prošle godine naša senirska reprezentacija boravila je na Palama gdje se pripremala za Evropsko prvensvo u Poljskoj i utisci su bilo odlični“, rekao je Knežević.

On je istakao da su uslovi za pripreme na Palama izuzetni, jer na raspolaganju imaju dvoranu, teretanu, kvalitetan smještaj i sve što je potrebno za nesmetan rad.

"Postoji mogućnost da i muška reprezentacija ponovo dođe na Pale, ali o tome ćemo još razgovarati“, najavio je Knežević.

Popović je rekao da će Odbojkaški savez Republike Srpske i ove godine biti na usluzi reprezentaciji Srbije.

"Nas u Odbojkaškom sportu raduje činjenica da će pripreme i ove godine biti na Palama. To bez dileme doprinosi jačanju interesa i popularizaciji odbojke na ovom prostorima. Mi ćemo na jedan skroman i moguć način biti uključeni u te aktivnosti i iskazati punu pažnju poštovanje i podršku tokom boravka reprezentacije Republike Srpske na Palama", naglasio je on.