latinica  ћирилица
13/06/2018 |  12:18 ⇒ 15:58 | Autor: RTRS

Zvornik: Stevanović primio najbolje učenike

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović primio je danas nosioce Vukove diplome i učenike koji su imali zapažene rezultate na regionalnim i republičkim takmičenjima. Istakao je da nosioci Vukove diplome u zvorničkim osnovnim školama obećavaju budućnost ovoj zemlji i njenom narodu.
Zvornik - prijem Vukovaca - Foto: RTRS
Zvornik - prijem VukovacaFoto: RTRS

"Vi predstavljate najvrijednije što ovaj grad ima. Onaj ko ne ulaže u mladost, u djecu, nema šta očekivati", rekao je Stevanović poručivši učenicima da nastave obrazovanje, da svaki dan rade na sebi, a da će Gradska uprava pratiti njihov rad i pomagati im u daljem školovanju i usavršavanju.

"Poštujte roditelje, nastavnike i profesore, radite na tome da ova sredina bude bolja, da počnu da se ovdje vraćaju i oni najbolji", rekao je Stevanović.

On smatra da će i poslodavci morati da se okrenu svojim radnicima, koji bi trebali da im daju bolje plate i radne uslove.

"Narednih dana počećemo izgradnju fiskulturne sale u Područnoj osnovnoj školi u Karakaju, sanaciju i rekonstrukciju škola, da bi učenici u septembru imali bolje uslove", rekao je Stevanović.

Stevanović je za 20 vukovaca i 45 najuspješnijih učenika, koji su imali zapažene rezultate na regionalnim i republičkim takmičenjima uručio prigodne poklone i novčane nagrade, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno 9.700 KM.