latinica  ћирилица
14/06/2018 |  15:22 ⇒ 15:34 | Autor: RTRS

NEKTAR OK FEST 2018. - DŽiboni vas poziva na Tjentište 07. jula

Velika regionalna zvijezda, Zlatan Stipišić DŽiboni, ove godine dolazi na Tjentište. U nastupu ovog brilijantnog splitskog kantautora, uživaćemo druge festivalske večeri, 07. jula.
Nektar OK Fest -
Nektar OK Fest

U nedavnom druženju DŽiboni je sa nama podijelio očekivanja od ovog nastupa, te iskoristio priliku da publiku pozove da zajedno uživaju 07. jula u Nacionalnom parku Sutjeska. DŽiboni je poručio da se cijela njegova ekipa veseli nastupu na Tjentištu i obećao ono što je na njegovim nastupima ustvari i zagarantovano: "Biće super!"

Za odličnu atmosferu iste večeri na Tjentištu, uz DŽibonija će se pobrinuti DŽinksi i Letu štuke.

Zagrijavanje drugog festivalskog dana u dnevnoj varijanti prepušteno je programu Back to roots, koji nam na OK Summer Stage donose: DJ Umbo i Audio InFunktion.

Za najvjerniju festivalsku publiku OK kampere, stajanja nema, jer nastavak slijedi na Sensation OK stage-u uz Atheist Rap i Obojeni program. Nakon završetka večernjeg programa na main stage-u vraćaju se u kamp, gdje ih do svitanja čeka odlična zabava na OK after party uz Gileta – Električni orgazam i Mika i Kaviar.

Paketi za boravak u OK kampu još uvijek su dostupni, a podsjećamo vas i na specijalnu OK akciju koja važi do sutra 15. juna, a ista podrazumijeva uživanje za pet osoba u festivalskim sadržajima po cijeni četiri paketa.

Paket "OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica" četiri plus jedan gratis iznosi 140 KM.

Paket "OK kamp prijatelj/ OK kamp + ulaznica + prevoz" četiri plus jedan gratis iznosi 280 KM.

Sve o aktuelnoj akciji i paketima ponude za boravak u OK kampu, potražite klikom na www.okfest.net.