latinica  ћирилица
10/07/2018 |  10:10 ⇒ 11:28 | Autor: Nezavisne

Uhapšen zbog prijetnje Davoru Dragičeviću

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su i ispitali muškarca iz Laktaša čiji su inicijali S.G. zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanja sigurnosti.
Policijska uprava Banjaluka - Foto: RTRS
Policijska uprava BanjalukaFoto: RTRS

Iz banjalučke Policije saopšteno je da su juče postupali po prijavi jednog Banjalučanina da mu je nepoznato lice na medijskom portalu uputilo poruku prijetećeg i uznemiravajućeg sadržaja, što je kod njega izazvalo osjećaj ugroženosti.

Nezavisne saznaju, da je uhapšen tridestedvogodišnji Srđan Gajić iz Laktaša, koji se sumnjiči za ugrožavanje sigurnosti Davora Dragičevića, oca pokojnog Davida Dragičevića.

O svim saznanjima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Iz banjalučke Policijske uprave saopšteno je da su juče postupali po prijavi jednog Banjalučanina da mu je nepoznato lice na medijskom portalu uputilo poruku prijetećeg i uznemiravajućeg sadržaja, što je kod njega izazvalo osjećaj ugroženosti.

O svim saznanjima upoznat je tužilac Okružnog tužilaštva u Banjaluci, koji je naložio da, nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, bude dostavljen izvještaj protiv S.G. za krivično djelo ugrožavanje bezbjednosti.