latinica  ћирилица
16/07/2018 |  14:36 ⇒ 19:35 | Autor: SRNA

Vučić: O budućnosti Srbije odlučivaće građani

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Vrnjačkoj Banji da je "teško uhvatiti se u koštac sa kosovskim čvorom", da će dati sve od sebe da riješi probleme koji postoje 100 godina, a da će o budućnosti Srbije odlučivati građani.
Aleksandar Vučić (Foto: Dragan Kujundžić/Tanjug) -
Aleksandar Vučić (Foto: Dragan Kujundžić/Tanjug)

"Imamo veliki posao - da rešavamo problem generacija. Da li ćemo da uspemo u svemu tome, ostaje da se vidi. Teško je uhvatiti se u koštac sa kosovskim čvorom. Neki će reći da ne valja šta god da uradimo, ali ako ostavimo ovako, samo ćemo da krvarimo svaki dan i da gubimo", rekao je Vučić.

On je u Vrnjačkoj Banji, obraćajući se okupljenima na svečanosti povodom obilježavanja 150 godina turIzma u ovom mjestu, istakao da probleme ne treba ostavljati budućim generacijama.

Vučić je istakao da će građani da odluče može li Srbija u budućnost.

Prema njegovim riječima, rezultati sprovedenih reformi u Srbiji odlično se vide u Vrnjačkoj Banji, koja se mijenja i napreduje.

Vučić je prethodno prisustvovao i postavljanju kamena temeljca hotela "Merkur palas", novog objekta specijalne bolnice "Merkur", investicije vrijedne oko četiri miliona evra.

Budući hotel prostiraće se na površini od 6.500 metara kvadratnih, a imaće 58 soba i apartmana.