latinica  ћирилица
16/07/2018 |  22:41 ⇒ 23:12 | Autor: RTRS

Savić i vaterpolisti zadovoljni odbranom

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je, nakon pobjede nad Rumunijom na početku Evropskog prvenstva u Barseloni, da je prije svega zadovoljan odbranom.
Vaterpolisti Srbije pobijedili Rumuniju (Foto: VSS/Marsel ter Bals) -
Vaterpolisti Srbije pobijedili Rumuniju (Foto: VSS/Marsel ter Bals)

- Odbrana je djelovala vrlo dobro. U napadu se vidjelo da smo još teški, što je posljedica teškog rada i od narednog dana počinje osvježavanje ekipe - rekao je Savić, navedno je na sajtu Vaterpolo saveza Srbije.

Dušan Mandić je takođe zadovoljan odbranom i igrom u susretu sa Rumunijom.

- Možemo da budemo zadovoljni, iako se vidjelo da smo još pomalo teški. Trenirali smo na zatvorenom bazenu, tako da je ovakva igra mogla da se očekuje. Odbrana je bila kako treba i to je najvažnije - naglasio je Mandić.

Milan Aleksić je rekao da je Srbija bila "stegnuta" u napadu, sa ishitrenim šutevima spolja, ali je siguran da će to u narednim utakmicama popraviti.

- Zadovoljan sam ulaskom u utakmicu i odbranom koja je bila čvrsta - istakao je Aleksić.

Andrija Prlainović kaže da se poželio igre, što se i vidjelo.

- Početak siguran, moglo je biti i više golova u njihovoj mreži. Nedostajalo nam je malo prisebnosti, ali to će doći vremenom. Ostalo je bilo dosta dobro. Sigurna odbrana i to je ono što nam je trebalo - rekao je Prlainović, navedeno je na sajtu VSS.

Srbija je na početku EP pobijedila Rumuniju sa 11:5.