latinica  ћирилица
07/08/2018 |  15:49 ⇒ 08/08/2018 | 10:37 | Autor: RTRS

Cvijanović: Cilj jaka Republika Srpska (FOTO)

Predsjednica Vlade Republike Srpske i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da je jaka Republika Srpska cilj koalicije u kojoj SNSD ima najveću ulogu, ali i odgovornost.

Ona je nakon sastanka u Prijedoru sa predstavnicima Gradskog odbora SNSD-a kojem je prisustvovalo više od 200 aktivista ove stranke, rekla da očekuje veliku pobjedu zajedničkih kandidata koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Srpske i za člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

- Naši izborni ciljevi su visoko postavljeni, koalicioni kapacitet veliki, naša očekivanja velika - dodala je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da želi da pokaže građanima da će u njoj imati pouzdanog predsjednika Republike Srpske.

- Građani su imali prilike da me dobro upoznaju u proteklih pet godina i nije bila nijedna bitka u koju sam ušla da nisam izašla kao pobjednik, zato što mi je bilo važno da radim zajedno sa građanima, da povećavamo plate, penzije, da uvodimo nova socijalna prava, da popravimo budžet i sve ono što smo radili zajedno, nastavljamo dalje - naglasila je Cvijanovićeva.

Gradski izborni štab SNSD u Prijedoru

Ona je dodala da je uvijek pokazivala zahvalnost prema svim socijalnim partnerima i grupacijama u društvu.

- Zato što su oni prepoznali timski rad, nastavljamo dalje. Smatram da će ovo biti pobjeda građana i Željke Cvijanović, naravno uz pobjedu Milorada Dodika kao člana Predsjedništva BiH iz Republike Srpske, jer nam treba organska veza sa svim institucijama za bolju i jaču Srpsku, da odradimo još jedan veliki politički posao koji je pred nama naredne četiri godine - istakla je Cvijanovićeva.

Gradski izborni Štab SNSD u Prijedoru

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Saša Bursać izjavio je da ova stranka ide u još jednu veliku izbornu pobjedu.

- Imamo se čime pohvaliti, imamo veliku podršku birača i uopšte ne dovodimo u pitanje dobar rezultat - rekao je Bursać.

Cvijanovićeva se danas u Prijedoru sastala i sa rukovodstvom grada, te koalicionim partnerima.

RTRS/SRNA