latinica  ћирилица
08/08/2018 |  13:42 ⇒ 15:42 | Autor: SRNA

Pavlović najavio podnošenje prijava protiv dobojskog SDS-a

Nezavisni kandidat za predsjednika Republike Srpske Vojin Pavlović rekao je Srni da će danas ili sutra podnijeti prijavu Centralnoj izbornoj komisiji BiH i Policijskoj stanici Bratunac protiv SDS-a iz Doboja zbog uznemiravanja i nuđenja novca za, kako kaže, prodaju mjesta u biračkim odborima za predstojeće izbore.
Bratunac - Vojin Pavlović - Foto: SRNA
Bratunac - Vojin PavlovićFoto: SRNA

Pavlović kaže da ga već tri dana uznemiravaju iz SDS-a iz Izborne jedinice dva za Parlamentarnu skupštinu BiH i nude mu "pare i funkciju" za ustupanje mjesta u biračkim odborima u ovoj izbornoj jedinici.

"U Savezu za 'prevare' su navikli da se služe svim sredstvima da bi došli na vlast. Očito je da su puni para dobijenih od stranih mešetara koji ne žele dobro Republici Srpskoj", ocijenio je Pavlović.

On je izrazio očekivanje da će nadležni reagovati i preduzeti mjere po prijavi koju će podnijeti uz dokaze i brojeve telefona sa kojih su ga pozivali.

"Nisam se kandidovao da bih prodavao mjesta u biračkim odborima nego da pobijedim zapadne sluge i kandidata Saveza za promjene Vukotu Govedaricu na predstojećim izborima i spasim Republiku Srpsku od razvlašćivanja", kaže Pavlović.