latinica  ћирилица
09/08/2018 |  14:17 ⇒ 15:39 | Autor: SRNA

Dodik: Kad vidim Govedaricu, ne znam gdje se nalazim

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je smiješna izjava predsjednika SDS-a Vukote Govedarice da on ima strah od gubitka izbora i da zbog toga konstruiše razne stvari.
Milorad Dodik - Foto: RTRS
Milorad DodikFoto: RTRS

- Takve njegove izjave su obična budalaština i ne zavređuju moj komentar. Eto u strahu sam pogotovo kad vidim Govedaricu, ja ne znam gdje se nalazim. Budalaštine - izjavio je Dodik novinarima u Bijeljini.

On je ponovio da ima pouzdane informacije da je spreman dramatičan plan opozicije u Srpskoj za 6. oktobar, dan pred opšte izbore u BiH, kako bi bili poništeni izbori u Banjaluci.

Predsjednik SDS-a smatra da predsjednik Srpske "ima strah od gubitka izbora". Govedarica je naveo da "ne može da vjeruje u kakvom strahu se nalazi predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik".

- Takve konstrukcije koje je konstruisao Dodik nema ni u Spilbergovim filmovima - rekao je Govedarica reagujući na Dodikovu izjavu da je spreman dramatičan plan opozicije u Srpskoj za 6. oktobar, dan pred opšte izbore u BiH, kako bi bili poništeni izbori u Banjaluci.

Govedarica je napomenuo da sve ima svoj početak i svoj kraj, te da je "Dodikova politika došla do svog prirodnog kraja" i da je on, kako kaže, zabrinut za sebe.