latinica  ћирилица
16/08/2018 |  13:22 | Autor: SRNA

Rebić: Dobra saradnja sa Republikom Srpskom i Crnom Gorom

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić izjavio je danas da srpska policija, u borbi protiv raznih kriminalnih grupa ima intenzivnu i dobru saradnju sa ministarstvima unutrašnjih poslova Republike Srpske i Crne Gore.
Vladimir Rebić (foto: Z. Žestić / Tanjug) -
Vladimir Rebić (foto: Z. Žestić / Tanjug)

"Moramo razmjenjivati adekvatne informacije. Treba imati povjerenja u srpsku policiju da ćemo na adekvatan način izaći kao pobjednici iz borbe sa svim kriminalnim grupama, bez obzira na to da li su iz Srbije ili iz okruženja", poručio je on.

Rebić je za TV "Pink" naveo i da će dobra saradnja sa svim policijama u regionu donijeti i dobre rezultate u borbi protiv kriminala.

"U posljednjih desetak dana imali smo značajnu akciju borbe protiv organizovanog kriminala, gdje je zaplijenjeno više od 600 kilograma marihuane, 1.500 boksova cigareta, što takođe pokazuje uspješnu borbu policije protiv kriminala", rekao je on.

Rebić je napomenuo i da je granična policija jedna od najopterećenijih tokom turističke sezone, budući da tokom vikenda na jednom graničnom prelazu pređe oko 100.000 putnika.