latinica  ћирилица
18/08/2018 |  21:19 | Autor: SRNA

Vuković: Slave se sve pobjede srpskih reprezentativaca

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković posjetio je danas u SPC u Palama mušku odbojkašku reprezentaciju Srbije i istakao da je narod ovog kraja posebno vezan za Srbiju, te da slavi sve pobjede srpskih reprezentativaca.
Istočno Sarajevo, odbojkaši Srbije - Vuković - Foto: SRNA
Istočno Sarajevo, odbojkaši Srbije - VukovićFoto: SRNA

Vuković je istakao da pripreme srpskih odbojkaša i odbojkašica u Palama potvrđuju da se projekat izgradnje sportske dvorane u Palama pokazao opravdanim, iako su neki ranije tvrdili drugačije, saopšteno je iz Službe za odnose s javnošću gradonačelnika Istočnog Sarajeva.

- Posebnu zahvalnost dugujem onima koji su vas ugostili, naročito direktoru SPC "Peki" Marku Sikimi, koji vam je ustupio dvoranu na cjelodnevno korištenje, vlasniku hotela DŽet set i svima onima koji sve čine da vaš boravak na Palama bude što ugodniji - rekao je Vuković.

Srpski reprezentativci zahvalili su se gradonačelniku i direktoru SPC "Peki" koji im je ustupio dvoranu na cjelodnevno korištenje tokom njihovog boravka u Palama.

Oni su istakli da su prezadovoljni uslovima koje ovdje imaju, prvenstveno sportskom dvoranom koja je na vrhunskom nivou, svim neophodnim sadržajima, kao i tradicionalnim gostoprimstvom ovdašnjeg stanovništva.

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije, izabranici Nikole Grbića, u Palama će boraviti do 29. avgusta, gdje se spremaju za Svjetsko prvenstvo, koje će biti održano u Bugarskoj i Italiji od 9. do 30. septembra.

Odbojkaši Srbije igraće u Bariju u grupi C sa SAD, Rusijom, Australijom, Kamerunom i Tunisom, a prvoplasirane četiri reprezentacije nastaviće drugu fazu takmičenja.

Odbojkaška reprezentacija Srbije drugi put boravi na pripremama u Palama.

Nakon što je prošle godine muška odbojkaška reprezentacija Srbije uspješno obavila pripreme za Prvenstvo Evrope i ponijela sjajne utiske iz Pala, saradnja sa Odbojkaškim savezom Srbije nastavljena je i ove godine.