latinica  ћирилица
19/08/2018 |  14:16 ⇒ 20:08 | Autor: RTRS

Banjaluka- U naselju Ada reonska kancelarija SP (FOTO)

U naselju Ada otvorena je još jedna reonska kancelarija Gradskog odbora Socijalističke partije za mjesne zajednice Ada, Česma, Debeljaci i Vrbanja.
Ada: Otvorena reonska kancelarija Socijalističke partije - Foto: RTRS
Ada: Otvorena reonska kancelarija Socijalističke partijeFoto: RTRS

Svečanom otvaranju i početku rada druge reonske kancelarije na području grada, prisustvovao je predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić, predsjednik Gradskog odbora SP Banjaluka Goran Selak, kao i mnogi drugi fukncioneri i članovi.

U obraćanju okupljenim članovima i građanima, predsjednik socijalista Petar Đokić istakao je da socijalisti u Banjaluci rastu, da postoji nova energija i da je uvjeren u dobre rezultate na predstojećim izborima.

Ada: Otvorena reonska kancelarija Socijalističke partije (Foto: RTRS)

Đokić je naglasio da je otvorena nova rejonska kancelarija s ciljem da se obezbijedi neposredan kontakt između članova SP i svih građana ovog dijela Banjaluke, te da bi na taj način brže mogli da prepoznaju potrebe stanovništva ovog kraja i da to prenose i na institucije lokalne vlasti, ali i na nivo Srpske.

- Socijalisti se bore za sigurno i slobodno društvo. Za Srpsku koja će da živi i radi. Lijepo je vidjeti ovoliki broj mladih ljudi koji su se aktivno uključili i bore se za dobrobit čitavog društva. Zato sam i uvjeren da rezultat neće izostati - reakao je Đokić.

Ada: Otvorena reonska kancelarija Socijalističke partije (Foto: RTRS)

Predsjedniik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka Goran Selak zahvalio je na podršci rukovodstvu partije, članovima i aktivistima koji vrijedno rade i poručio da će Sscijalisti u oktobru postići istorijski rezultat.

Ada: Otvorena reonska kancelarija Socijalističke partije (Foto: RTRS)

- Nedavno smo otvorili reonsku kancelariju na Starčevici. Od otvaranja, tamo se radi kao u košnici. Isto tako će i ovdje naši članovi i sugrađani iz Ade, Česme, Vrbanje i Debeljaka imati priliku da se okupljaju, predlažu rješenja i ideje za poboljšanje uslova života u ovom reonu. Socijalisti rade i imaju rezultate. Građani su to prepoznali i dali nam podršku, a naš zajednički cilj je da Socijalistička partija u ovoj izbornoj jedinici osvoji dva mandata za NSRS i jedan mandat za Parlamentarnu skupštinu BiH – istakao je Selak.

Ada: Otvorena reonska kancelarija Socijalističke partije (Foto: RTRS)

Aktivisti Socijalističke partije iz naselja Ada, Česma, Debeljaci i Vrbanja organizovali su i prvu akciju u novim prostorijama reonske kancelarije. Učenicima osnovnih škola iz ovih mjesnih zajednica podijeljen je školski pribor, a kako je najavljeno, to je samo prva od niza akcija koje će biti koordinisane i realizovane zahvaljujući jačanju socijalista u ovom dijelu grada.

Ada: Otvorena reonska kancelarija Socijalističke partije (Foto: RTRS)