latinica  ћирилица
20/08/2018 |  15:38 ⇒ 18:19 | Autor: RTRS

Sudar autobusa i auta u Banjaluci, povrijeđena tri lica

Tri osobe, među kojima je i tinejdžerka, teže su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi u banjalučkom naselju Lauš. U nezgodi su učestvovali autobus i automobil "golf 4" koji je potpuno uništen.

Očevici kažu da su putnici iz golfa zadobili teške povrede i da su vatrogasci morali isjeći lim da bi ih izvukli iz vozila. Prema njihovim riječima, Hitna pomoć je brzo stigla na mjesta saobraćajke i odvezla povrijeđene. 

Najteže povrede zadobila je šesnaestogodišnjakinja koja je u Univerzitetsko klinički centar Srpske prevezena sa povredama glave i grudnog koša. 

Šesnaestogodišnja pacijentkinja L.V. zadobila je povredu glave i grudnog koša i hospitalizovana je u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje. Sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su neizvjesne. Pacijent Đ.K. zadobio je prelom skočnog zgloba i u toku je njegova dijagnostička obrada. Pacijentkinja G. L. je zadobila prelom lijeve nadlaktice i desne podlaktice, te ostaje na daljem bolničkom praćenju i liječenju, saopšteno je iz UKC Srpske.

Јoš jedna saobraćajna nezgoda dogodila se u banjalučkom naselju Karanovac u kojem su učestvovala tri vozila. Povrijeđenih nije bilo.