latinica  ћирилица
08/09/2018 |  14:20 ⇒ 14:40 | Autor: RTRS

Poslije pada maski narod pod zastavom Srpske

Nekoliko mjeseci unazad smo permanentno isticali koliko je ugrožen opstanak Republike Srpske. Pisali smo o zalaganju i nastajanju Bakira Izetbegovića, njegove SDA i OBA na čelu sa Osmanom Mehmedagićem, zvanim Osmica, na razvlašćivanju Dejtonske Republike Srpske i stvaranju unitarne BiH, ističe udruženje "Čast Otadžbine".
Logo "Čast otadžbine" - Foto: Screenshot
Logo "Čast otadžbine"Foto: Screenshot

 U Federaciji BiH najbolje funkcioniše mržnja prema Republici Srpskoj. Bakir upravlja namjenskom proizvodnjom u FBiH, a proizvedeno naoružanje i municiju stokira širom teritorije državne zajednice BiH za kako on kaže "Zlu ne trebalo". OBA-u je učinio svojom privatnom agencijom, a Mektića i Osmicu za svoje odane saradnike na izvođenju raznih subverzivnih aktivnosti prema Republici Srpskoj. Nismo sigurni da li su Mirko Šarović i Aleksandra Pandurović stalno zaposleni u ovoj ageniciji ili rade honorarno. Oružane snage BiH, ili onaj bošnjački dio, njemu odan, koristi takođe u privatne ili stranačke svrhe, kao što je uveličavanje svečanosti u vrijeme podizanja spomenika poginulim šehidima u proteklom ratu, posebno na teritoriji Republike Srpske.

Organizuje prisluškivanje sprskih predsjednika i drugih funkcionera u Srbiji i Srpskoj, a onda nas Dragan Mektić ubjeđuje da to nije istina, jer mu je tako rekao Osmica. To znači da je nad Osmicom jedina kontrola Bakir. Organizuju klasične vojne kampove u kojima izvode bojeva gađanja, a ministru Mektiću oni nisu prijetnja, kao što je dječiji kamp na Zlatiboru "prijetnja po bezbjednost BiH". Njihov glavni cilj je srušiti MUP Republike Srpske, a Milorada Dodika spriječiti da bude izabran za člana Predsedništva BiH, jer su svjesni da je njegovim dolaskom u Sarajevo kraj njihovim subverzijama. Za Bakira - Dejton nije rješenje za BiH, a BiH nije završen projekat sve dok postoji Republika Srpska, koju treba srušiti i pretvoriti u Bakirovu prćiju.

Lideri SzP, na čelu sa "nekonfliktnim" ideologom Mladenom Ivanićem, minimiziraju svako upozorenje srpskih patriota o ugrožavanju Republike Srpske i čak ga izvrgavaju ironiji i podsmjehu.

Svesrdnu pomoć Bakiru i njegovoj kliki, u napadima na institucije Republike Srpske i njen integritet, pružaju lideri SzP i ministri u SM BiH iz srpskog naroda. Najbezočniji u tim napadima i plasiranju laži i neistina o Republici Srpskoj je vrli ministar bezbjednosti DRAGAN MEKTIĆ. Kad iznese neku neistinu, a to radi svakodnevno, odmah kaže da o tome ne može više reći, jer je to navodno povjerljivo, i za njega je završena priča. Ovo je tipičan primjer jedne od metoda specijalnog rata uperen protiv Republike Srpske. Јedna od takvih neistina je tajni sastanak Milorada Dodika, Emira Kusturice i ruskog književnika Zahara Prilepina, u Andrićgradu. Sa Osmicom pravi crne liste o zabrani ulaska, patriota i prijatelja Republike Srpske, na teritoriji BiH, jer su oni "opasni" po bezbjednost Bih.

Lično podržava proteste koji organizuju MI-6 i CIA, zajedno sa SzP, ali je sreća što ih je narod prozreo i ne ispunjava njihove zahtjeve. On svojim izjavama plaši narod, pa čak i otvoreno prijeti, što govori o njegovom nedoraslom položaju koji zauzima. Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak je, naravno, uz saglasnost Mladena Ivanića, pozvao na sastanak u Banjaluku Behdžeta Pacolija, kvazi ministra spoljnih poslova, kvazi države Kosova. Ovaj postupak je direktna podrška stvaranju unitarne BiH i izdaja srpskih interesa. Sigurni smo da će narod na oktobarskim izborima ukazati povjerenje istinskim borcima za Republiku Srpsku. Maske su konačno pale, na potezu je narod, a narodna se mora poštovati, navodi udrženje "Čast Otadžbine".