latinica  ћирилица
10/09/2018 |  11:39 ⇒ 13:16 | Autor: SRNA

Zvaničnici Srpske čestitali Đokoviću osvajanje Јu-Es opena

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik čestitao je srpskom teniseru Novaku Đokoviću osvajanje Јu-Es opena, te poželio da mu ova pobjeda bude dodatni motiv da nastavi sa sjajnom igrom.
Cvijanović - Dodik (foto: www.presrs.com) - Foto: arhiv
Cvijanović - Dodik (foto: www.presrs.com)Foto: arhiv

"Sjajnom igrom i fantastičnom pobjedom svim ljubiteljima sporta, i u Republici Srpskoj, priuštili ste nezaboravne trenutke i sve nas, koji za Vas navijamo, još jednom učinili ponosnim i srećnim", naveo je Dodik u čestitki upućenoj u svoje i u ime građana Srpske.

On je Đokoviću poželio mnogo uspjeha u predstojećem vremenu.

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je Novaku Đokoviću osvajanje titule na Otvorenom prvenstvu SAD.

"Spektakularnom igrom i demonstracijom vrhunskog sportskog umijeća u Njujorku, još jednom ste obradovali brojne ljubitelje tenisa i Vaše vjerne i vatrene navijače u Republici Srpskoj", navela je Cvijanovićeva u čestitki.

On je Đokoviću poželjela mnogo uspjeha u nastavku karijere, dobro zdravlje i puno sreće.

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Argentinca Huana Martina del Potra u finalu Јu-Es opena u Njujorku i treći put osvojio ovu prestižnu titulu.

Ovo je srpskom teniseru 14. grend slem titula u karijeri, kojom se izjednačio sa Pitom Samprasom na trećem mjestu vječite liste.