latinica  ћирилица
10/09/2018 |  19:59 | Autor: SRNA

Šulić: Stanivuković u svoj rijaliti pokušao da uvuče i heroja Gavrila Principa

Predsjednik Mladih socijaldmeokrata Denis Šulić izjavio je za Srnu da član PDP-a "Draško Stanivuković nastavlja sa vođenjem rijaliti politike, ali ovaj put je otišao korak dalje pa je nakon djeda, bake, prijatelja, kućnog ljubimca u svoj rijaliti pokušao da uvuče i heroja naše istorije Gavrila Principa".
Denis Šulić - Foto: SRNA
Denis ŠulićFoto: SRNA

Šulić je naglasio da je "posebno smiješno kada Stanivuković, koji je napao predsjednika i premijerku Republike Srpske, za sebe kaže da je Gavrilo Princip".

On je konstatovao da je malo ljudi u našoj istoriji koji se mogu porediti sa Gavrilom Principom, njegovom hrabrošću i njegovom žrtvom za slobodu, a najmanje bi to mogao da radi Stanivuković.

- Podsjetiću ga da je Gavrilo Princip bio borac za slobodu našeg naroda, a protiv vlasti koja je bila okupaciona, dok je Stanivuković napao narodnu vlast u Srpskoj koju je naš narod birao, a i član je stranke koja otvoreno sarađuje sa strancima koji se kod nas ponašaju kao okupatori, tako da je on dio snaga protiv kojih bi i danas bio Gavrilo Princip kao što smo i mi koji samo možemo reći da imamo čast što smo na Principovom putu i što imamo iste principe, a nikako se ne smatramo dostojnima da se poredimo sa njim - poručio je Šulić.

On je još jednom pozvao sve učesnike u političkoj borbi, a posebno mlade, da tu borbu vode korektno, dostojanstveno i čestito.

- Nemojmo se služiti provokacijama i podmetanjima! Izađimo pred narod i pustimo narod da odluči. Odluka naroda na izborima za nas je svetinja - naglasio je predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić.