latinica  ћирилица
10/09/2018 |  21:36 ⇒ 21:45 | Autor: RTRS

Banjaluka: Predstavljeni kandidati SP (FOTO)

Socijalistička partija održala je prvu predizbornu tribinu u Banjaluci, u prepunoj sali Dječijeg pozorišta Republike Srpske.
SP Banjaluka - Foto: RTRS
SP BanjalukaFoto: RTRS

Pred nekoliko stotina građana, predstavljeni su kandidati za Narodnu Skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, koji su govorili o programskim rješenjima partije.

Predsjednik Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka i nosilac liste za Narodnu Skupštinu Republike Srpske Goran Selak, rekao je da su prepuna sala i odlična atmosfera još jedan od pokazatelja da socijalisti rastu, da dobro rade i da imaju osnov da očekuju istorijski rezultat u Izbornoj jedinici tri. 

Goran Selak (Foto: RTRS)

- Socijalisti rade punim kapacitetom. Prvi dan kampanje smo obilježili u prepunoj dvorani u Doboju, a ovdje smo takođe pokazali da imamo tim za pobjedu i da imamo podršku građana Banjaluke. Ovo nam je prva reonska tribina od deset tribina koje ćemo organizovati u Banjaluci i poslije ovakvog skupa mogu samo da kažem da ćemo definitivno ispuniti naš cilj i osvojiti dva direktna mandata za Narodnu Skupštinu i jedan mandat za Parlamentarnu skupštinu BiH. Vrijeme je, kao što vidite, da socijalisti imaju veći uticaj, ne samo u Banjaluci, gdje već odlično radimo, nego i u Sarajevu, gdje ćemo poslije 7. oktobra imati svog predstavnika - istakao je Selak.

Banjaluka: Prva tribina Socijalističke partije (Foto: RTRS)

Sljedeća reonska tribina Socijalističke partije zakazana je za utorak, 11. septembar u Sali mjesne zajednice Kočićev vijenac sa početkom u 18.00 časova.