latinica  ћирилица
12/09/2018 |  10:30 | Autor: vecernjenovosti

Gaćinović: Krstajić mi nije rekao da ne idem na Mundijal

Niko nije direktno pričao sa mnom zašto je to bilo tako. Јoš tri igrača su tada precrtana i odluku nam je samo saopštio tim menadžer.
Mijat Gaćinović - Foto: Screenshot
Mijat GaćinovićFoto: Screenshot

Brisanje Mijata Gaćinovića sa spiska putnika za Mundijal u Rusiji je bila šokantna odluka Mladena Krstajića, a “povreda“ fudbalera Ajntrahta i ne dolazak na mečeve Lige nacija je možda još jedan uvod u sukob na realciji selektor i igrač.

Poslije Matije Nastasića i Luke Milivojevića još jedan “orao“ je odlučio da progovori i o nacionalnom timu.

- Nisam očekivao takvu Krstajićevu odluku. Svi su mislili da sigurno idem na Mundijla. Često sam igrao u kvalifikacijama i bio sam dobar. Mislim da sam zaslužio da idem u Rusiju. Ali tako je odlučeno, šta sam ja mogao da promijenim? - kazao je u opširnom intervjuu Gaćinović za list Frankfurter.

Srpski fudbaler priznaje da mu odluku nije saopšio selektor, već da je to saznao od menadžera.

-Niko nije direktno pričao sa mnom zašto je to bilo tako. Јoš tri igrača su tada precrtana i odluku nam je samo saopštio tim menadžer. Krstajić nam ništa nije rekao.

Poslije saznanja da ne ide na Mundijal, Gaćinović je otišao na duži odmor gdje je napunio baterije za novu sezonu.

- Nikada nisam imao toliko dugu pauzu preko ljeta. Da budem iskren, trebala mi je. Poslije toga sam počeo da treniram u dogovoru sa trenerima iz kluba, vratio sam se u Frankfurt i bio sam spreman za novu sezonu -kazao je Gaćinović.