latinica  ћирилица
13/09/2018 |  22:11 | Autor: RTRS

Selak: Pružena šansa mladim ljudima

Socijalisti su u Banjaluci održali i treću reonsku tribinu u Adi, gdje su pred više stotina mještana i članova partije predstavili liste kandidata za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH.
Tribina SP u Adi - Foto: RTRS
Tribina SP u AdiFoto: RTRS

Socijalistička partija raste, a socijalisti su budućnost, jer su jedina partija koja je mladima dala prostor da sami grade svoju budućnost, istaknuto je na tribini.

- Socijalisti su i u Banjaluci, ali i u mnogim drugim gradovima i opštinama u Srpskoj dobili mlado rukovodstvo i samim tim novu energiju i novu snagu. To se vidi i po posjećenosti naših tribina, ali i na terenu, gdje naši aktivisti vrijedno rade. Odluka rukovodstva naše partije da pruži šansu mladim ljudima i novoj energiji, pokazala se kao pun pogodak. Sa nama je i veliki broj naših novih članova, mladih ljudi koji žele da rade, da stvaraju i da ostanu ovdje, u Republici Srpsko, da se zajedno borimo za našu Banjaluku i našu Republiku Srpsku. Ovdje na jednom mjestu imamo mudrost, iskustvo, snagu, mladost i snažan zajednički motiv da pobijedimo i da zajedno gradimo budućnost za sve građane Srpske - poručio je nosilac liste ove partije za Izbornu jedinicu tri, Goran Selak.