latinica  ћирилица
16/09/2018 |  14:34 ⇒ 14:49 | Autor: SRNA

Bogdanić: Sramota šefa Izbornog štaba SDS-a Milana Miličevića

Član Predsjedništva SNSD-a Dragan Bogdanić rekao je da od "Vukote Govedarice nikoga više ništa ne čudi jer je i do sada pokazivao ozbiljan deficit kredibiliteta, ali je sramotno da je Milan Miličević kao šef Izbornog štaba SDS-a i neko ko dobro poznaje porodicu predsjednika Vlade Republike Srpske Željke Cvijanović sebi na leđa natovario ogromnu sramotu da učestvuje u svemu ovome".
Dragan Bogdanić - Foto: RTRS
Dragan BogdanićFoto: RTRS

"Sramotno je da Miličević piše pisma predsjednici Cvijanović u kojima ističe da je 'ćerka srpskog oficira čije ime i danas borci izgovaraju sa poštovanjem', a da danas vodi Izborni štab koji poteže za ovakvim očajničkim lažima", istakao je Bogdanić.

On je rekao da podmetanja koja se plasiraju danima i sedmicama premijeru Srpske, "nisu ništa drugo nego posljednji trzaji izdajničke politike SDS-a kojim oni nastoje da peru biografiju svog predsjedničkog kandidata koji se ni u ratu ni nakon rata nije čak ni oznojio za Republiku Srpsku".

"Zato ovim putem poručujem Milanu Miličeviću - sram te bilo načelniče Teslića, koji si šef Izbornog staba SDS-a, što vodiš kampanju na ovaj način a načelnik si opštine koju je premijerkin otac zajedno sa svojim borcima odbranio u ratu, dok je tvoj predsjednički kandidat, za razliku od njegovih vršnjaka koji su teško stradavali u ovom gradu, bio daleko i na sigurnom". poručio je Bogdanić.