latinica  ћирилица
20/09/2018 |  08:12 ⇒ 08:24 | Autor: RTRS

Maksimović: Oko zdravstvenih ustanova parcele obrasle amrozijom (FOTO)

Nosilac poslaničke liste Pokreta Uspješna Srpska iz Izborne jedinice šest Zlatko Maksimović ukazao je da se na svega dvadesetak metara od zdravstvenih ustanova u Bijeljini nalazi parcela obrasla ambrozijom i pozvao vlast da ovakvo stanje počne da rješava i konačno riješi.
Zlatko Maksimović - Foto: RTRS
Zlatko MaksimovićFoto: RTRS

"Da se ovakve stvari mogu srediti najbolje znamo moji saradnici i ja. Kada sam bio direktor Doma zdravlja Bijeljina znamo kako je ta ustanova izgledala. Stručnjaci i domaćini mogu srediti stanje u državi", poručio je Maksimović.

Ambrozija u Bijeljini

Kandidat Pokreta Uspješna Srpska za poslanika u Narodnoj skupštini iz Izborne jedinice šest Aleksandar Stevanović ukazao je na probleme koje izaziva ambrozija, navodeći da, osim aerozagađenja u gradu, oni sa alergijama imaju dodatan problem zbog neodgovornosti nadležnih.

Stevanović kaže da vrlo malo treba da grad učini ljepšim, te da samo tako može uspjeti Srpska.

"Na svega dvadesetak metara od zdravstvenih ustanova u Bijeljini nalazi se parcela obrasla ambrozijom i o tome niko ne vodi računa. Svi ćute. To je dokaz stanja u našoj državi", rekao je lider Pokreta Uspješna Srpska i nosilac liste za IЈ 6  Zlatko Maksimović na konferenciji za medije.

On je pozvao vlasti da riješe takvo stanje.

"Da se ovakve stvari mogu srediti moji saradnici i ja najbolje znamo. Kada sam bio direktor Doma zdravlja Bijeljina znamo kako je Dom zdravlja izgledao. Stručnjaci i domaćini mogu srediti stanje u državi", poručio je Maksimović.