latinica  ћирилица
20/09/2018 |  10:24 ⇒ 12:16 | Autor: RTRS

Vlada o radu Koordinacionog tijela za praćenje migranata

Vlada Republike Srpske razmatraće danas informaciju o radu Koordinacionog tijela za praćenje kretanja ilegalnih migranata preko teritorije Republike Srpske.
Vlada Srpske - Foto: RTRS
Vlada SrpskeFoto: RTRS

Na dnevnom redu današnje sjednice je i informacija o radu radnih grupa za evropske integracije u domenu tehničke finalizacije odgovora na dodatna pitanja iz Upitnika Evropske komisije.

Ministri će razmatrati i Akcioni plan za sprovođenje Strategije za borbu protiv korupcije u Republici Srpskoj od 2018. do 2022. godine, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću.

Na dnevnom redu je i prijedlog odluke o utvrđivanju opšteg interesa za izgradnju kružnog toka na raskrsnici magistralnog i regionalnog puta u naselju Vijaka u opštini Prnjavor.

Vlada će razmatrati prijedlog odluke o davanju saglasnosti na odluku o utvrđivanju kvota radnih dozvola za zapošljavanje stranih državljana i lica bez državljanstva u Republici Srpskoj za 2019. godinu.

Pred ministrima će biti i prijedlog odluke o odobravanju finansiranja projekata u opštini Bosansko Grahovo iz donatorskih sredstava Vlade Srbije.