latinica  ћирилица
22/09/2018 |  12:02 ⇒ 12:06 | Autor: SRNA

Tri lica poginula u dvije saobraćajne nesreće

Tri lica su poginula u dvije saobraćajne nesreće koje su se dogodile na području opština Mrkonjić Grad i Čelinac. Motociklista Milan Cvijanović /45/ iz Banjaluke poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Banjaluka-Јajce u mjestu Bočac, koja se dogodila juče u 18.25 časova, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.
Policija, ilustracija - Foto: RTRS
Policija, ilustracijaFoto: RTRS

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovao je autobus autoprevoznika "Globturs", kojim je upravljao Јako Škoro /62/ iz Livna.

Uviđaj je obavila dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Tanja Mrđa sa pripadnicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Mrkonjić Grad.

Tužilac je naredila da se preduzmu sve istražne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti ove saobrađajne nesreće, a naređena je i obdukcija tijela stradalog u Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 19.40 časova na pružnom prelazu u mjestu Gornji Vijačani, opština Čelinac, poginuli su Željka Borojević /29/ i Dušan Božić /50/, oboje iz Banjaluke, koji su se nalazili u automobilu "golf".

Automobil "golf" je na pružnom prelazu udario teretni voz koji je saobraćao na relaciji Banjaluka-Doboj.

Uviđaj je obavila dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Tanja Mrđa zajedno sa pripadnicima Policijske stanice Čelinac.

Tužilac je naredila da se preduzmu sve istražne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti ove saobrađajne nezgode, a naređena je i obdukcija tijela stradalih u Zavoda za sudsku medicinu Srpske.