latinica  ћирилица
18/10/2018 |  14:37 | Autor: SRNA

Sjednica prolongirana, novi termin biće naknadno saopšten

Sjednica Savjeta ministara, koja je bila zakazana za danas, prolongirana je, a novi termin biće naknadno objavljen, saopšteno je iz ove institucije uz navođenje da sjednici nisu prisustvovali ministri hrvatske nacionalnosti koji su ranije najavili odsustvo te ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Igor Crnadak.
Sarajevo, Parlament BiH - Foto: klix.ba
Sarajevo, Parlament BiHFoto: klix.ba

Savjet ministara BiH je na telefonskoj sjednici, održanoj u utorak, 16. oktobra, usvojio dvije tačke: Informaciju o održavanju trećeg sastanka Pododbora za trgovinu, industriju, carinu i oporezivanje između EU i BiH, zakazanog za 18. oktobar u Briselu, i Informaciju o održavanju trećeg sastanka Pododbora za poljoprivredu i ribarstvo između EU i BiH, koji će biti održan 25. oktobra, takođe u Briselu.

Usvojeni su dokumenti za diskusiju i date saglasnosti za sastav delegacija BiH za ova dva sastanka te doneseno više operativnih zaključaka s ciljem njihove uspješne pripreme, navodi se u saopštenju Savjeta ministara.

Sjednica Savjeta ministara BiH koja je trebala biti održana danas u Sarajevu nije održana jer se nisu pojavili ministri iz HDZ-a.